You got the look!

Seutsein, stilen är din.

Inredning, Homestaging, styling i Skövde

 

Här vill jag nå alla er som på något vis vill ha hjälp med att styla om ert hem eller er själva.

 

Då jag under många år har varit verksam inom konfektion och inredning har jag lång erfarenhet av kläder och mode, jag har även inrett några hem genom åren i sin helhet eller enstaka rum. Jag har då haft glädjen att se hur en människas yttre kan stärka en individ och hur några enkla knep kan förändra ett hem eller ett kontor.

 

Nu vill jag träffa Dig som känner att din förmåga eller din tid inte riktigt räcker till för att nå dit du vill.

 

Jag har även varit verksam inom restaurangbranchen i 17 år och är en god kokerska och har ett bra sinnne för dukning, servering mm.

 

Jag kan hjälpa Dig att arrangera ditt eget "halv 8 hos mig" för dina vänner ( som jag själv delatagit i och faksiskt vann) eller något annat specialarrangeman En finare middag med dina vänner etc. Tillsammans syr vi ihop hur du vill att kvällen ska se ut, vad som ska bjudas på, jag hjälper dig att handla, duka, tillaga, servera, diska och Du kan sitta och njuta kvällen igenom.

 

-Jag piffar upp Din klädstil och hjälper dig att hitta din stil, ge förslag till ny frisyr mm-du är snyggare än du tror.

 

-Jag hjälper Dig med inredning, heminredning med enkla knep eller större förändringar s.k homestaging

 

-Jag är Din middagsvärdinna och Du kan koppla av och njuta.

 

Inredning och homestaging i Skövde

Jag jobbar i hela Skövde med omnejd med all min inredning, homestaging eller styling.

 

Jag arbetar i butik La Classe som ligger mitt inne i centrala Skövde. Vi tillhandahåller klassiska kläder i olika färgskalor i varma och kalla fäger. Här hittar kunder mycket att komplettera med i sin befintliga garderob samt en del som vill förnya sig helt hjälper vi att sy ihop ett vinnande koncept.

Varmt välkommen till butiken!

Hösten 2017 var jag med i programmet Halv 8 hos mig, det var en lustig känsla att sitta på jobbet och se finalen. Vi hade modevisning just den kvällen- modevisning med halv 8 inslag. Där befästes mina kokkunskaper ytterligare, och vann gjorde...

Ring och boka ett första möte -presentera vad du vill ha hjälp med så planerar vi in hur det ska ta form/se ut.