VIVA! Viva lá viva betyder leva, livet, levande, länge leve..

Denna saffranbaserade lilla tablett är till hjälp förbätrra ditt humör, ditt välbefinnnade och att sova bättre. Kan vara till god hjälp vid oro och stress.

 

Saffran har använts i maten sedan urminnestider och är väl beprövat som ett välgöranade tillskott- Sleep well, relax & be happy!

Obalansen i vår kost är stor och det har allt sedan 60 talet blivit allt värre. I dag får vi i oss på tok för mycket omega 6 jämfört med omega 3 och detta genererar att obalansen är så pass stor att vi faktiskt blir sjuka av den.

 

Självklart kan vi göra något åt detta, det handlar mycket om att tänka på VAD vi faktiskt äter. All mat som är hemlagad från grunden med kvalitativa råvarot är absolut det bästa men många idag är stressade och köper färdiglagat och "hämt mat"

 

 

 

 

 

 

Vår nutida mat har tappat stora delar av sitt näringsinnehåll av flera olika orsaker. Delvis för att även bönderna måste ha brått att hinna odla så mycket och så snabbt som möjligt för att tjäna pengar. Detta genererar att jordarna besprutas med olika gifter för att få snabbare tillväxt.

Våra djur äter gräs och foder som ofta är preparerat med olika tillsatser som i sin tur genererar mindre kvalitativt kött. Det är en rundgång som inte är bra för någon.

Zinzino är ett företag som jobbar med TESTBASERADE produkter och detta med fettsyrebalansen är ju så oerhört viktigt. Att själv kunna se hur värdena ligger till genom ett blodtest och få möjlighet att hjälpa till att få upp omega3 nivån på ett enkelt sätt är så mycket värt för varje individ.För genom att få god balans mellan fettyrorna har kroppen goda chanser till förbättring eller att bibehålla god hälsa.

Du vinner så mycket med att få din kropp i balans. Dessa godkända hälsopåståenden är bara några få utav flera hundra. Att få optimal hjärnfunktion, ett starkt hjärta, ett fullgott immunförvar för livstilsrelaterade sjukdomar säger mycket om att balans ÄR AVGÖRADE.

Ät fisk, mycket FET fisk. Fisken du bör äta ska vara viltfångad.

Se upp för fisk som är odlad, den har inte levt eller ätit som den ska utan är matad med foder som i sin tur är preparerad för snabbare tillväxt och fodret innehåller ofta höga halter av miljögifter så som Endosulfan.

Kött från vilt är det som är mest naturligt och "rent"

Balansolja- Zinzinos balansolja innhåller den "dagsdos" av omega 3 som din kropp behöver. Den hjälper dig att komma i balans på ca 120 dagar. Äter du dessutom mycket sill, makrill, bra fet fisk, äter kvalitataiv olivolja, mycket avokado mm så kommer du att komma i god balans.

 

Förrutom olja från fisk innhåller denna olja polyfenol från mycket högkvalitativ olivolja som inte finns i kommersiell handel, samt D-vitamin. Oljan är viktbaserad.

 

 

Xtend! Den optimala multivitaminboosten. För att få i dig alla de näringsämnen som du dagligen behöver måtse du äta över 3000 kcal från extremt näringsrik mat varje dag och det vet vi alla att det är svårt.

 

Zinzino har tagit fram denna tablett som man tar upp till 4 st per dag och som är ett perfekt komplement till oljan. Den har många godkända hälsopåståenden direkt kopplade till skelett och muskler.

Sedan hösten 2017 finns nu även en VEGANOLJA som är en synergistisk blandning av marin algolja, kallpressad echium-fröolja, extra virgin olivolja samt vegansk D-vitamin. Oljan justerar och bibehåller EPA + DHA nivåerna och omega 6-3 balansen i kroppen på ett säkert sätt.